De tijd dat wij antwoorden buiten ons moesten zoeken is voorbij. Het is tijd onze eigen bron van wijsheid aan te boren. En serieus te nemen.

QHHT is een methode die je helpt om direct te communiceren met een diepere laag in jezelf. Namelijk met die laag die inzicht en overzicht heeft over jouw hele leven èn over al jouw andere levens in dit Universum
Het is de laag die je jouw eigen persoonlijke levende bibliotheek zou kunnen noemen. Waarin de hele geschiedenis van jouw reis in dit Universum ligt opgeslagen. Zelfs je mogelijke toekomsten zijn via deze laag bereikbaar.
Het is dan ook logisch dat je in verbinding met deze diepe laag in jezelf antwoorden op alle denkbare vragen kunt krijgen.

Ik ben QHHT level 1 gecertificeerd.

Wanneer is een QHHT sessie geschikt voor jou?

Wanneer je werkelijk wilt weten waarom je bepaalde klachten of problemen hebt.
Een (fysieke) klacht komt nooit alleen; er is altijd een dieper liggende oorzaak voor. Geregeld ligt die oorzaak niet in dit leven maar in een ander leven. Hierdoor komt het vaak ook dat je er geen zicht op hebt.

Met een QHHT sessie wordt deze oorzaak bekend en het kennen van die oorzaak en daarna of daarmee het oplossen van dat ‘worteltrauma’ geeft een enorme verlichting en vaak zelfs oplossing van je probleem.

Wanneer je wilt weten wat je levensdoel is.
Misschien ben je al vele jaren aan het zoeken naar dat antwoord. Je voelt en weet dat je hier ‘niet voor niks’ bent. Dat je hier bent met een doel, een reden….maar je krijgt maar niet helder wat dat precies is; dan kan je Dieper Zelf je je antwoord geven.

Wanneer je dingen hebt meegemaakt in je leven waarvan je je afvraagt waaróm je dat hebt meegemaakt.
Niks in je leven gebeurd ‘zomaar’. Alles heeft een dieper doel en een diepere betekenis vanuit jou Ziel of Wezens-essentie. In een QHHT sessie kun je hier zicht op krijgen.
Wanneer je incomplete herinneringen hebt.
Sommige mensen hebben herinneringen of flarden van herinneringen die ze niet goed kunnen plaatsen en waarvan ze zich afvragen wat er nu eigenlijk precies gebeurd is….Met QHHT open je je diepere herinneringslagen en kunnen verdrongen, vervormde en vergeten herinneringen weer in het bewustzijn komen.

Maar ook wanneer je graag wilt weten wat bijvoorbeeld je ziele-contract is met bepaalde mensen. Wat je levenslessen zijn, of er vorige levens zijn die in je huidige leven doorwerken en waarom dat gebeurd.
Je kunt vragen stellen over alles wat voor jou belangrijk is in je leven. Dus over alles wat te maken heeft met je relaties, met je gezondheid, met je seksualiteit, met je werk, met je financiën, met je spiritualiteit etc etc.
Deze methode helpt je om de bewust denkende geest, het ego, de mind…. even aan de zijlijn te plaatsen zodat de altijd aanwezige Stem van je Dieper Zelf hoorbaar wordt.
En in dat Dieper Zelf liggen al jouw eigen, unieke antwoorden besloten voor al jouw eigen, unieke vraagstukken in je leven.

We hebben het zo vaak gehoord; je draagt alle antwoorden in jezelf.
Maar waarom is het zo moeilijk om die antwoorden te vinden? Omdat onze denkende geest, onze ‘mind’, altijd op de voorgrond staat. Ook bij mensen die heel rustig zijn in hun hoofd of heel ‘zen’ door het leven gaan en geen of weinig ‘kopzorgen’ hebben.
Wanneer we dromen staat onze mind niet meer op de voorgrond. Dan spreekt het onderbewuste met ons via beelden en indrukken.

Met QHHT kom je in een staat die lijkt op dromen. Met dat verschil dat je helemaal wakker blijft! Maar je gaat in zo’n diepe staat van ontspanning ( ‘trance’) dat je mind even niet in actie komt. De denkende geest blijft tijdens een sessie bij de meeste mensen helemaal ‘bij’, maar de censuur die normaal gesproken wordt toegepast, is er even niet. Het is alsof je denkende geest alleen op de achtergrond meekijkt.
Hierdoor kan de informatie vanuit je diepere lagen naar boven stromen en uitgesproken worden.

Tijdens de sessie begeleid ik je naar de diepst mogelijke staat en reis je via steeds dieper wordende lagen in je onderbewuste helemaal tot in je Dieper Zelf ( ook wel hoger zelf, ziel, overziel etc genoemd)…het is dat deel van jou dat toegang heeft tot àl jouw antwoorden.
Dat is het moment in je innerlijke reis waarop op al je vragen een antwoord kan komen, een antwoord dat werkelijk vanuit jouzelf komt.

De tijd dat wij antwoorden buiten ons moesten zoeken is voorbij. Het is tijd onze eigen bron van wijsheid aan te boren. En serieus te nemen.
Je Dieper Zelf heeft ook sterk regenererende krachten. In gevallen waarbij dat klopt met jouw levensdoel kunnen fysieke of emotionele problemen instant opgelost worden. Dit is geen claim en zeker geen belofte, maar slechts een weergave van wat al in duizenden gevallen wereldwijd gebeurd is tijdens QHHT sessies.

Sta je op een punt in je leven dat je toe bent aan verdieping, aan een steviger connectie met dat wat je werkelijk bent, voorbij aangeleerde persoonlijkheidsstructuren? Dan is een QHHT sessie zeer zeker op zijn plaats.

Wanneer is een QHHT sessie NIET geschikt voor jou?

Voor mensen onder de 18 jaar wordt het doen van een QHHT sessie meestal niet aangeraden, dit heeft met de ontwikkeling van de persoonlijkheid te maken. Wel kan dan een sessie gedaan worden door een opvoeder, liefst vader of moeder, welke dan namens deze persoon de sessie doet.

Verder is het voor dove en/of stomme mensen niet mogelijk een sessie te doen, aangezien je in staat moet zijn tijdens de sessie met mij te communiceren middels woorden.

Mensen met gevoeligheid voor psychose of bipolaire stoornis dienen eerst contact met mij op te nemen om de individuele situatie in te schatten. Een sessie gebeurd altijd op eigen risico.

QHHT is een methode ontwikkeld door wijlen Dolores Cannon. Zij werkte hieraan vanaf de late jaren 1960 tot haar dood in 2014. Gedurende deze lange periode bleef haar inzicht groeien en daarmee bleef haar therapie zich verdiepen.

Mijn insteek bij QHHT.

Vanuit mijn inzichten in dit Universum en de plek die wij daar als Mens in innemen, waak ik er altijd voor dat de energetische ruimte waarin we werken vrij is van wat ik de ‘godmatrix’ invloeden noem. Ook waak ik ervoor dat jij tijdens je innerlijke reis niet wordt (af-)geleid door invloeden vanuit de synthetische realiteit, wanneer die zich via jouw eigen onbewuste lagen zou aandienen. Het is voor mij van het grootste belang dat je in een sessie bent aangesloten op het Levende, organische Schepperveld dat jij in JEZELF draagt!

Wil je meer lezen over mijn gevoel en waarneming mbt QHHT? Lees dan deze blog: https://www.femkevanhof.nl/qhht-en-het-dieper-zelf/

Hoe gaat zo’n sessie in zijn werk?

Een sessie duurt gemiddeld 4 tot 6 uur, met uitschieters tot 7 of 8 uur. Een sessie bestaat uit een uitgebreid gesprek waarin we kennismaken met elkaar en ik voeling krijg met wie je bent en waar je vragen vandaan komen. Je kunt tot zo’n 15 vragen mee nemen naar een sessie.

Het opbouwen van vertrouwen is belangrijk dus een wederzijds respectvol ontmoeten gaat vooraf aan de daadwerkelijke hypnotische sessie. Dan volgt de trance sessie en daarna praten we nog wat na. Het is heel fijn om even samen te delen over wat je zojuist hebt meegemaakt. En je hebt deze tijd ook nodig om weer helemaal in ‘3D’ te oriënteren voordat je weer op reis gaat.

De sessie wordt opgenomen op een usb stick die je zelf meebrengt, zodat je het thuis nog kunt terugkijken. Door je eigen sessie vaak terug te kijken/ luisteren, integreert de diepe wijsheid en de healing steeds verder.

De sessie heeft een vaste prijs, ongeacht of het 4 uur of 8 uur duurt. Deze prijs is €305,-. Mocht dit echt boven je budget liggen en kun je dat ook aantonen aan mij, dan kunnen we iets afspreken over de prijs. Bel mij dan daarover op.

Vervolgsessie voor gereduceerd tarief.

Mocht je na enige tijd voelen dat het verwerken van de eerste sessie heeft geleid tot meer vragen, dan kun je een tweede sessie tegen gereduceerd tarief aanvragen.

In een tweede sessie zul je merken dat je nog dieper kunt komen. Ook deze sessie zal nog zo’n 3 uur duren omdat het trance -gedeelte niet te sturen valt qua tijd…het neemt zoveel tijd als het neemt. De kosten voor een vervolgsessie zijn € 180,-

Bel mij als je nog vragen hebt en om een sessie af te spreken. Sessies in Vorden, omgeving Zutphen, Achterhoek, oost Nederland.