Bron Verbindingsmeditatie

Deze meditatie heb ik opgenomen voor wie het fijn vind om een steuntje te hebben bij het Verbinden met het eigen Bronveld. Het is een meditatie die je stap voor stap meeneemt, steeds dieper in jouw oorspronkelijke bron-bewustzijn.

De wijze waarop éénieder zijn of haar verbinding met het souvereine, autonome Heelheidsbewustzijn ervaart is geheel individueel. En zoals er over smaak niet valt te twisten, valt er ook niet te twisten over wat je zou moeten ervaren in jou stadia naar Heelheid. Bovendien is dat het laatste wat we zouden moeten willen.

Deze meditatie wil je dan ook niet naar een bepáálde gevoelservaring brengen, maar wil je alleen begeleiden naar de verbinding met jouw souvereine Heelheidsbewustzijnsveld. Naar de gevoelsstaat waarin jij op dit moment jouw unieke verbinding met je Oorsprong tot in het diepst van je lichaam en geest kunt ervaren. Na de woorden kun je net zo lang in Stilte blijven als je wilt. Ik wens je een vervullende ervaring en een diepe Verbinding met jou Ware Zelf.

Ik heb maar een heel simpel opname apparaatje, dus excuses voor de geluidskwaliteit……